O nás
Masu se věnujeme třicet let, takže víme, co je dobré. V roce 1993 založil v Lužné u Rakovníka Zdeněk Hendrich malé rodinné řeznictví, které se od samého začátku až po dnešní dny soustředí na jediné - aby poctivý párek zůstal poctivým párkem. Ladíme receptury, dbáme na kvalitu masa a chceme udržet klasickou poctivou uzenářskou výrobu s tradičními postupy. Prodáváme pouze čerstvé maso a uzeniny s původem z České republiky a spolupracujeme s českými jatky.
Vydejte se do jedné z našich prodejen v Rakovníku, do Nového Strašecí nebo do Lužné a nechte vaše chuťové pohárky ochutnat dobroty od rodiny Hendrichovy.
Co pro vás máme?
Denně čerstvé české vepřové maso, hovězí maso z větší části z pastvin z českých chovů a také tuzemské kuřecí nebo krůtí maso. Máme také vlastní udírnu pro všechny, kteří si rádi vychutnají domácí uzeniny, salámy a uzené speciality. S láskou pro vás chystáme také sezónní produkty.
Proč nakupovat u nás
Protože vše, co jde z našeho řeznictví na váš stůl, je čerstvé, z kvalitního masa a dalších surovin, bez náhražek, zpracované tradičními postupy, které se osvědčily už našim předkům. Maso pečlivě vybíráme, zodpovědně skladujeme, dodržujeme přísná pravidla při zpracování a do přípravy vkládáme všechny své znalosti a zkušenosti.